Life Goals Amersfoort

Life Goals Amersfoort

Over Life Goals Amersfoort

Over Life Goals Amersfoort

Life Goals Amersfoort en Voetbalvereniging CJVV hebben de handen ineen geslagen om kwetsbare mensen in Amersfoort kansen te bieden door sport en bewegen.

CJVV vindt dat iedereen het verdient om ontspanning en plezier te vinden in sport en om waar mogelijk via vrijwilligerswerk een stapje vooruit te komen in het leven. Daarbij geloven ze in sport als middel om talenten van iedereen naar boven te halen.

Life Goals Amersfoort biedt de sporten wandelen, voetbal, tafeltennis en kickboksen aan. De diverse sporten worden begeleidt door 10 opgeleide Maatschappelijke Sportcoaches.

Samenwerkingspartijen:
Kwintes, Leger des Heils, GGZ Centraal, Xportliever en buurtsportcoaches

Stichting Life Goals Nederland
Life Goals Amersfoort is onderdeel van het Stichting Life Goals Nederland netwerk. Stichting Life Goals Nederland werkt met lokale Life Goals programma’s die in hun omgeving sportprogramma’s voor kwetsbare mensen aanbieden.

Projecten in Amersfoort

Projecten in Amersfoort

Structureel programma
Binnen onze programma’s staat het concept positieve gezondheid centraal.De programma’s bestaan uit twee elementen: ten eerste een stuk deskundigheidsbevordering voor Buurtsportcoaches (of andere coaches) over kwetsbare doelgroepen. Daarnaast krijg je als gemeente toegang tot de Life Goals Monitor om het maatschappelijke effect van het programma en de persoonlijke ontwikkeling van deelnemers te monitoren.

Joining Forces
Voor het ministerie van Defensie hebben we een sportprogramma ontwikkeld met als doel (ex)militairen te begeleiden naar een passende baan. Sport is een belangrijk onderdeel van het programma. Onder begeleiding van gespecialiseerde sportcoaches en werken twee keer per week aan hun fitheid en persoonlijke ontwikkeling. In 4 jaar tijd nemen 1.600 mensen deel, verspreid over 8 locaties.

Meer informatie over de projecten? Klik hier!

Adres:

Gasthuislaan 70
3817 EP, Amersfoort

Contact:

Raymond Woesthoff
Mobiel: +31611397463
rwoesthoff@sro.nl

Partners

Life Goals Amersfoort is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van onderstaande partners

Meer informatie over Stichting Life Goals

Meer informatie over Stichting Life Goals