Vorige week maandag en dinsdag was het CJVV Life Goals tafeltennisteam met 9 man twee dagen in België om mee te doen aan het internationaal tennistafel toernooi voor mensen met mentale problemen in Geel, een stad in de provincie Antwerpen. . Er werd overnacht in jeugdherberg het Boswachtershuis in Westerlo. Natuurlijk hebben de heren een bezoek gebracht aan het stadion van KVC Westerlo, uitkomend in Jupiler Pro League, wat het hoogste niveau in België is. Ook hebben trainers Lorenzo en Hans een presentatie gegeven over de Easi Cup in 2023 aan de Belgen, want wat is een Easi Cup zonder Belgen, het land van Kevin de Bruine en Lukaku.

Uiteindelijk zijn er prima resultaten behaald. De deelnemers mochten zich winnaar noemen van plek 4,5,10,11,14,17,20,23 of 30 van de in totaal 38 deelnemende mensen.

Tafeltennis