GUMP LIFE WALK: TERUGBLIK 2023 & OPROEP DEELNEMERS 2024

Eind vorig jaar bood #GUMP een aantal deelnemers van Life Goals de kans om tijdens een wandeltocht over het Pieterpad zichzelf beter te leren kennen en ontwikkelen. Zij gingen aan de slag met eigen talenten, waarden, missie en ambities. In 3 dagen maakten zij letterlijk en figuurlijk vele stappen richting de toekomst.

Life Goals ging mee op pad en zag dat er tijdens die reis iets bijzonders gebeurde. Ondanks dat niet iedereen elkaar kende, durfden mensen zichzelf te laten zien. Ontstond er saamhorigheid binnen de groep. Werd er nagedacht over de toekomst en een koers uitgezet. Wat ons betreft een gouden combinatie; hiken en ondertussen bezig zijn met verdiepende vragen.

Deelname aan dit persoonlijk leiderschapsprogramma maakte indruk bij deelnemers! Een paar reacties:

“Een hele positieve ervaring wat ik van tevoren niet had verwacht, ik ben positief verrast. Het was bijzonder dat iedereen zijn kwetsbare kant durfde te laten zien, en we met elkaar verbinding vonden als groep. Ik heb veel mogen leren over mijzelf, maar ook zeker van anderen. Ook ben ik nog bewuster geworden en gericht op de toekomst. Ik ben erg dankbaar voor deze bijzondere reis”.

“Er is veel liefde voor en met elkaar, ondanks dat ik niemand kende. Ik genoot van de sfeer, gezelligheid en de mooie omgeving. Wat ik meeneem; wees dankbaar voor alle kleine dingen. Maak je realistische dromen/doelen waar, dat is iedereen waard”.  

“Het was een leuke ervaring. Je bent in contact met de natuur, dat geeft je rust en ruimte om bij jezelf na te denken. Je hoort elkaars levensverhaal, en deelt ervaringen tijdens het wandelen. Het is fantastisch.”

Spreekt jou dit ook aan? Of weet/ken jij iemand die verbonden is aan Life Goals, waarvoor deze kans als geroepen komt? Dan hebben we fantastisch nieuws; ook dit jaar (22-24 mei) slaan #GUMP en Life Goals de handen ineen, en organiseren een nieuwe GUMPxLifeWalk 2024.

Wat?                   3 dagen wandelen met 2 hotelovernachtingen, een voorbereidende kick-off en een afsluitende kick-out. Ontbijt, lunch en diner is geregeld.

Voor wie?          Iedereen tussen de 18-35 jaar, die gemotiveerd is, open staat voor reflectie en klaar is voor een volgende stap. We vragen energie en openheid, en tijd voor voorbereidende opdrachten en commitment voor het gehele traject van begin tot eind.

Wanneer?           22-24 mei 2024. Daarnaast is er op 7 mei een kick-off, en op 4 juli een kick-out.

Waar?                   Pieterpad Ommen-Holten.

Vragen of meedoen? Mail of bel Silke silke.lauteslager@stichtinglifegoals.nl, 06-49971243.

–> Wanneer je mee wil doen, vragen we je kort iets over jezelf te vertellen (in een voor jou passende vorm), en je beweegreden om aan deze tocht mee te doen! Waarbij wij je vragen na te denken over de vraag: ‘Waarom is het voor jou nu het juiste moment om aan deze wandeling mee te doen’?

We zien de brieven/filmpjes/voice memo’s graag tegemoet! En wie weet loop jij de komende tijd met ons dit bijzondere avontuur tegemoet!

Wij willen #GUMP ontzettend bedanken voor de kans die zij de deelnemers uit de Life Goals projecten biedt, met hun mooie programma. Het bundelen van onze krachten maakt dit een bijzonder maatschappelijk initiatief! En daarnaast bedanken wij ook de deelnemers die meededen tijdens deze eerste tocht. Het vraagt moed om in het diepe te stappen; en dit hebben zij zonder aarzelen gedaan. Gaaf!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.