Sinds deze maand is Tom, onze nieuwe stagiair, gestart bij Life Goals! En daarom stelde we hem wat vragen om wat meer over hem te weten te komen.

1.    Wie ben je?

Ik ben Tom Hoogland, 23 jaar uit Utrecht. Ik ben de komende 2 jaar stagiair bij life goals vanuit mijn master sportbeleid en sportmanagement aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast ben ik keeper en trotse aanvoerder van een vriendenvoetbalteam bij DVSU in Lunetten, waar ik ook training geef aan de jonge keepers van de club. 

2.     Wat betekent sport voor je? 

Ik geloof er heel erg in dat sport een middel is om allerlei mooie doelen mee te bereiken, gezond worden, in teams samenwerken, het doorbreken van sociale barrières het leren van vaardigheden die in allerlei facetten van het leven enorm van pas komen, ga zo maar door. 

3.     Hoe ben je bij Life Goals gekomen? 

Vanuit mijn master kreeg ik de vacature voor een stageplek bij Life Goals door en hier werd ik meteen enorm enthousiast van, omdat ik meteen het idee kreeg dat de organisatie precies doet en wil doen wat ik ook graag wil bereiken met de sport.

4.     Wat ga je doen bij Life Goals? 

Ik ga me voornamelijk bezig houden met de organisatie van evenementen als de Dutch Street Cup en Life Goals Festivals. Daarnaast hoop ik om overal een beetje een kijkje in de keuken te kunnen nemen om een beeld te krijgen bij welke projecten we allemaal doen en wat hij bij komt kijken. 

5.     Wat zijn jouw eigen Life Goals? 
Mijn eigen grootste Life Goal is uiteindelijk gewoon heel simpel ‘gelukkig zijn’ maar dit is natuurlijk lekker vaag. Als ik me dan iets meer richt op wat we bij life goals doen is mijn grootste doel hierin het helpen van mensen die dit nodig hebben door middel van sport. In wat voor vorm dan ook. 

Heb je nog een vraag aan Tom? Dan kan je hem altijd mailen op tom.hoogland@stichtinglifegoals.nl

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.