“Sport is net als muziek, een krachtig middel om weerbaarheid en gevoel van eigenwaarde van mensen in een kwetsbare positie te vergroten. Ik heb veel bewondering voor wat Stichting Life Goals door het hele land doet met sportgerelateerde projecten doet. In mijn ogen onmisbaar voor deze steeds groter wordende doelgroep” aldus Iris die met haar Iris Hond Foundation muziek brengt naar kwetsbare doelgroepen.

Arne de Groote is zeer verheugd met de komst van Iris. “Iris speelt voor veel mensen een belangrijke rol in hun leven met haar muziek. Ze kent de doelgroep als geen ander en is een gepassioneerd mens die graag iets terug doet. Super fijn dat ze bij ons betrokken wil zijn”.

Welkom bij Life Goals Iris!

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.