DUTCH BELOW

To help you a little, we wrote down a recap of the last two days for you. We can understand that it is a bit much to remember everything about all the matches being played during the European Life Goals Games. Hopefully you can agree with us that the past two days have been absolutely amazing and that we can’t wait for the rest of the event! 

Denmark
The Danish women have probably made all their potential opponents a tad nervous when they beat Sweden with an incredible 8 – 0 . They sealed their status as high level soccer players when later in the day they beat Noord–Veluwe with 9 – 0. Watch out for these ladies because they might get very far during this competition.

European Life Goals GamesAMERSFOORT – LITHUANIA (M)
3 – 11
Team Amersfoort met a tough opponent this match. The Lithuanian team performed at a high level with amazing team work, it seemed almost impossible to take the ball from them once they had it. Nonetheless, Amersfoort still managed to score 3 goals, and that’s quite an accomplishment when you’re playing against the Lithuanian team.

AUSTRIA – UTRECHT   (V)
0-3
The girls from Utrecht were clearly fit this match. Each one of them played masterfully against the Austrians. The Austrian man motivated the girls from the tribune by proudly yelling their names. Even though they didn’t score, they kept their head high and defended well enough to keep the loss minor.

Highlights of the day – September 15th
Bulgarije
The Bulgarians are here for the win, and that’s the case for both the men’s and the women’s team. They play competitively and it’s working like a charm. On the 14th, the men delivered an absurd accomplishment by winning 14 – 2 against Norway. Today they were in a similar mood whilst playing against France where they won 11 – 3. It’s quite something, especially since France was ahead in their Poule B. It could very well be that the man and the women are leaving the games with the title. However, be must remember ourselves that fairplay points can take the teams quite far as well.

European Life Goals GamesUtrecht 2 – Norway
8 – 6
Attacks, balls en passes all in a rapid pace, these were all consistently present during this game. The equivalence in the skill levels of both teams made it so that everybody had to perform at their absolute best to win, it was all-in or lose. The teamwork and the constant passes embodied the spirit of the European Life Goals Games #neveroffside. How will they perform in the upcoming matches?


Utrecht – Denmark

2 – 6
Utrecht and Denmark are the most dominant teams in their Poule A, both hadn’t lost until they met each other. Hence, a lot of pressure for them to deliver their top performance. Both teams are incredibly fit and their wasn’t a moment for relaxation, not even for the audience. Eventually, the Danish women won a decisive victory. It’ll be very exciting when the winners of the poules are clear. If they stay the same, the Bulgarians and the Romanians of Poule B will play against the Danish and the people from Utrecht of Poule A.

Om je een beetje te helpen hebben we een recapitulatie van de afgelopen twee dagen voor je opgeschreven. We kunnen namelijk begrijpen dat het lastig is om alles wat er gebeurd bij de wedstrijden bij te houden en te onthouden. Hopelijk kan je het met ons eens zijn dat de afgelopen twee dagen absoluut geweldig waren en dat we niet kunnen wachten op de rest van het evenement! 

DenemarkenEuropean Life Goals Games
De Deense dames hebben hoogstwaarschijnlijk al hun potentiële tegenstanders een tikkel nerveus gemaakt wanneer zij Zweden versloegen met een ongelooflijke 8 – 0. Ze verzegelden hun status als top klasse voetballers wanneer ze later op de dag Noord-Veluwe versloegen met 9 – 0. Let op deze dames, want ze gaan het misschien wel erg ver schoppen in deze competitie.

AMERSFOORT – LITHUANIA (M)
3 – 11
Team Amersfoort ontmoette een lastige tegenstander in deze wedstrijd. Het Litouwse team presteerde op top niveau met een ongelooflijke glans van team work, het leek bijna onmogelijk om de bal van ze af te pakken als zij deze eenmaal bemachtigde. Toch heeft Amersfoort 3 doelpunten gescoord, wat heel wat is tegen deze Litouwse viereenheid.

AUSTRIA – UTRECHT   (V)
0-3
De Utrechtse meiden waren duidelijk in topconditie, stuk voor stuk speelden ze meesterlijk tegen de Oostenrijkers. De Oostenrijkse mannen motiveerden de dames vanaf de tribune door hun namen loffelijk te roepen. Ondanks dat zij niet hebben gescoord, hielden ze hun hoofd hoog en wisten ze goed genoeg te verdedigen om het verlies schappelijk te houden.

Hoogtepunten van de dag [15 sept]

European Life Goals GamesBulgarije
De Bulgaren zijn hier voor de winst, dat geld voor zowel de mannen als de vrouwen. Ze spelen fanatiek en dat loont. Op de 14de leverden de mannen al een
absurde prestatie door 14 – 2 met de winst het veld af te gaan tegen Noorwegen. Vandaag waren ze in een soortgelijke bui tijdens hun wedstrijd tegen Frankrijk waar ze 11 – 3 scoorde in hun voordeel. Dit is nogal wat, al helemaal omdat Frankrijk de koploper was van poule B. Het zou weleens goed kunnen dat de mannen en de vrouwen vertrekken met de titel… We gaan het zien!

Utrecht 2 – Norway
8 – 6
Aanvallers, ballen en passen alle met tempo, ze waren er alledrie constant tijdens deze wedstrijd. De gelijkwaardigheid van de spelers zorgden dat iedereen zijn absolute best moest doen, het was all-in of verliezen. Door het teamwerk en de constante passen belichaamde ze de geest van de European Life Goals Games #neveroffside. Hoe zullen ze presteren in de komende wedstrijden?

Utrecht – Denmark
2 – 6European Life Goals Games
Utrecht en Denemarken zijn de meest dominante teams in hun poule A, beiden hadden nog niet verloren totdat zij elkaar ontmoetten, de druk lag van nature hoog om te presteren. Beiden teams zijn ontzettend fit en er was geen moment voor ontspanning, zelfs niet voor het publiek. Uiteindelijk hebben de Deense vrouwen overtuigend gewonnen. Het wordt erg spannend wanneer de winnaars van de vrouwenpoules bekend zijn. Als de poules hetzelfde blijven, zullen de Bulgaren en Roemenen van Poule B spelen tegen de Denen en Utrechtenaren van Poule A.

 

 

 

 

Europese Commissie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.