Dutch Trainee Cup

Gezocht: Maatschappelijke Sportcoach FC Utrecht Trainee Cup

By 2 November 2015 No Comments

Vacature: 
Maatschappelijke Sportcoach ter uitvoering van FC Utrecht Trainee Cup.

Dutch Trainee Cup
De FC Utrecht Trainee Cup is een sportinterventie gericht op het terugdringen van jeugdwerkloosheid in de regio Utrecht. Het programma is door Stichting Life Goals ontwikkeld en wordt in samenwerking met FC Utrecht uitgevoerd. In de FC Utrecht Trainee Cup wordt sport als middel ingezet om jongeren tussen de 15-27 jaar via de voetbalclub FC Utrecht klaar te maken voor een werkzaam leven.

Om dit initiatief in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar een Maatschappelijke Sportcoach. De functie betreft 20 uur per week, met een lengte van 36 weken. De werkzaamheden zijn betaald en vinden plaats bij FC Utrecht.

Bekijk gehele vacature.