Dutch Career Cup

FC Assen en FC Emmen winnaars in Wierden

By 21 January 2014 No Comments

WIERDEN, 17 januari 2014 – De Dutch Career Cup in Wierden is afgelopen vrijdag gewonnen door FC Assen. De Fair Play Cup werd gewonnen door FC Emmen. Het team werd daarmee beloond voor het sportieve spel beloond. 

Op de speedsoccervelden van sportorganisatie GoodLife Sports in Wierden namen in totaal acht teams deel aan het indoortoernooi. De finale werd gespeeld tussen FC Assen en Vitesse. De confrontatie tussen de finalisten eerder op de dag werd nog gewonnen door het team uit Arnhem, maar FC Assen was in de spannende finale uiteindelijk te sterk en won met 4-2.

Voor de aanwezige teams was dit het eerste toernooi van 2014. De spelers moesten aanvankelijk wennen aan het kleinere speelveld, maar vonden al snel hun draai. Met in totaal acht wedstrijden per team was voor de deelnemers een pittige sportdag.

De ranking van de dag:

  1. FC Assen
  2. Vitesse 1
  3. PEC Zwolle 1
  4. AGOVV
  5. PEC Zwolle 2
  6. Groningen
  7. Vitesse 2
  8. FC Emmen (Fair Play Cup Winnaar)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.