Life Goals Nijkerk

Life Goals Nijkerk

Over Life Goals Nijkerk

Over Life Goals Nijkerk

Sport brengt mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Het inspireert en helpt om grip te krijgen op het leven. Sociale contacten op doen, het gevoel krijgen ergens bij te horen en een gezonde levensstijl aannemen zijn slechts enkele voordelen van sport. Omdat niet iedereen toegang heeft tot het reguliere sportaanbod, is er een op maat gemaakt Life Goals programma in Nijkerk. ‘’Wij geloven in de kracht van sport’’.

Wekelijks vinden er sport- en beweegactiviteiten plaats in een veilige sportomgeving in Nijkerk. Deze activiteiten zijn afgestemd op de behoefte van de doelgroep. Om te zorgen voor een structureel en duurzaam aanbod werkt Life Goals Nijkerk samen met lokale partners, waaronder de gemeente, zorg- en welzijnsinstellingen en sportverenigingen. Dit om doorstroom vrijwilligerswerk en naar de arbeidsmarkt mogelijk te maken.

We beginnen klein, met één groep en willen van daaruit in de toekomst nog meer mensen helpen en actief betrekken bij onze samenleving.

Samenwerkingspartijen:
Gemeente Nijkerk, Nautilus Health Club, Wel-KOM Huis Nijkerk, ‘s Heeren Loo en Sigma.

Stichting Life Goals Nederland
Life Goals Nijkerk is onderdeel van het Stichting Life Goals Nederland netwerk. Stichting Life Goals Nederland werkt met lokale Life Goals Programma’s die in hun omgeving sportprogramma’s voor kwetsbare mensen aanbieden.

Adres:

Rijstegoed 2
3863 BZ Nijkerk

Contact:

Vincent Smallegange
Mobiel: +316 34 53 52 28
vincent@nijkerksportiefengezond.nl

Life Goals Nijkerk

Activiteiten Life Goals Nijkerk

Activiteiten Life Goals Nijkerk

Vrijdag

Sport- en beweegactiviteiten
Nautilus, Oude Barneveldseweg 65, Nijkerk
10.00 - 11.00

Partners

Life Goals Nijkerk is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van onderstaande partners

Meer informatie over Stichting Life Goals Nederland

Meer informatie over Stichting Life Goals Nederland