Life Goals Helmond

Life Goals Helmond

Over Life Goals Helmond

Over Life Goals Helmond

Jibb+ en de LEVgroep hebben de handen ineengeslagen met Stichting Life Goals Nederland en maatschappelijke partners voor het opzetten van een structureel sportprogramma voor kwetsbare mensen. 

Door middel van de Life Goals Methodiek creëert (de MDT Set Your) Life Goals sportmomenten voor kwetsbare mensen waarvoor het reguliere verenigingswezen vaak niet toegankelijk is. 

Doelgroepen die participeren binnen het Life Goals Programma benaderen we via onze maatschappelijke partners en zijn: 

  1. Jongeren met psychische kwetsbaarheid 14 t/m 27 jaar 
  1. Volwassenen met psychische kwetsbaarheid 28 t/m 40 jaar 

De sportmomenten worden georganiseerd in een veilige en vertrouwde omgeving in de omgeving van sportpark de Braak. Hierin kan iedereen op zijn eigen niveau sporten. Het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het opdoen van sociale contacten staan centraal. 

De sportactiviteiten van Life Goals Helmond staan onder begeleiding van zes opgeleide Maatschappelijke Sportcoaches afkomstig vanaf zowel Jibb+ als LEVgroep. Middels de kracht van sport willen we de deelnemers inspireren weer mee te doen in de maatschappij. Door letterlijk te gaan bewegen, zetten de deelnemers ook een stap vooruit in het leven. 

Samenwerkingspartijen:
MDT Set Your Life Goals Helmond is een samenwerking tussen Jibb+, LEV-groep, SMO Helmond, Leger des Heils, MEE Helmond, GGZ Zuidoost-Brabant en Helmondse sportverenigingen.  

Stichting Life Goals Nederland
Life Goals Helmond is onderdeel van het Stichting Life Goals Nederland netwerk. Stichting Life Goals Nederland werkt met lokale Life Goals Programma’s die in hun omgeving sportprogramma’s voor kwetsbare mensen aanbieden.

Contact:

Flo de Haas
Mobiel:06 – 31929892
E-mail: flodehaas@jibbplus.nl

Life Goals Helmond

Partners

Life Goals Helmond is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van onderstaande partners

Meer informatie over Stichting Life Goals Nederland

Meer informatie over Stichting Life Goals Nederland