Life Goals Youth

Life Goals Youth is opgezet om jongeren nieuw perspectief te bieden en strafbaar gedrag te voorkomen. Een nieuw preventief sportproject gericht op jongeren die rond hun 18de jaar uit de boot dreigen te vallen. Veel van deze jongeren zijn eerder met justitie in aanraking gekomen en kampen met diverse problemen. Met dit op maat gemaakte sportprogramma bieden wij gemeenten de helpende hand om deze jongeren te bereiken, wij maken hen namelijk minder vatbaar voor het criminele pad.

Klik hier voor de brochure.

Meedoen aan Life Goals Youth

Ben je een lokale sportondernemer, verenigingsbestuur, jongerenwerker of zorgverlener en wil je dit project uitvoeren? Dat kan!

De projectvoorwaarden zijn als volgt:

• Doelgroep: Jongeren in een kwetsbare situatie
  • Startproject; 1 april t/m 31 dec 2023
  • Activiteiten: Wekelijkse sportles en life goals sessies
  • Ureninzet: max. 236 uur à €79,- per uur (ex. Btw), waarvan 50% cofinanciering (in eigen uren)
  • Beschikbare plekken voor nieuwe partners: 4

Hoe kan ik mij aansluiten?
Kom voor meer informatie over dit project naar onze bijeenkomst op 29 november bij de KNVB.

Wil je jouw organisatie aanmelden voor dit project? Doe dan eenvoudig een projectaanvraag via onderstaand formulier vóór 8 januari 2022.

Mocht je hier vragen over hebben of wil je meer informatie dit project? Neem contact op met hylke.bos@stichtinglifegoals.nl

Aanvraag indienen.