Arne de Groote

Directeur

Arne de Groote

Directeur

Ik kon goed en wel twee dagen lopen toen mijn vader mij twee stukken vloerbedekking onder mijn schoenen bond om rondjes om de keukentafel te ‘schaatsen’. Jaren later zorgde een voetbal op gehandicapten zorgcentrum de Heigraaf in Woudenberg voor onze eerste en later innige contacten met de bewoners.

Sport is altijd de rode draad in mijn leven geweest. Na mijn (semi) professionele schaatscarrière belandde ik bij de KNVB. In 2005 tijdens het FIFA WK onder 20 zag ik hoe voetbal de samenleving verbond. Die kracht en energie vind je alleen bij sport. De passie voor het spel, de emotie tijdens het volkslied, kippenvel, in welke baan vind je dat?
Ik ben blij en trots dat wij met Life Goals die liefde voor sport kunnen overbrengen en in contact komen met veel mensen met een passie voor sport.