Hoe werken wij?

Word ook Life Goals gemeente!

Hoe werken wij?

Word ook Life Goals gemeente!

Onze programma’s zijn ontwikkeld voor gemeenten zodat zij zelfstandig aan de slag kunnen met sport voor kwetsbare doelgroepen. Wij helpen gemeenten dit van A tot Z te organiseren. Onze beproefde aanpak draait inmiddels in 30 gemeenten waar wij 1000en mensen in beweging krijgen

In onze programma's gaat het om meer dan sport.

Sport is bij ons een middel om maatschappelijke ontwikkeling te stimuleren. Onze Maatschappelijke Sportcoaches vormen de basis van onze activiteiten. Zij zijn actief in wijken, bij zorginstellingen, scholen, overal waar sport kan bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling.

Onze Maatschappelijke Sportcoaches zijn expert op het gebied van sport en gedrag. Zij verzorgen naast de sportactiviteiten ook Life Goals Sessies. Deze sessies richten zich op de BIG 5 (ondersteuning daarbij, hulpverlening, wonen, financiën, school en werk).

Al onze programma’s worden intensief gemonitord middels de Life Goals Monitor. Hiermee zijn wij in staat om ontwikkelingen nauwgezet te volgen en bij te sturen waar nodig.

Life Goals is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van onderstaande partners