Funding partners

Funding partners

Ons netwerk

Partners

Partners

Wij werken samen met een scala aan partijen uit het maatschappelijk middenveld, met gemeenten, met (semi)overheidsorganisaties en met de sportwereld.

Life Goals en Postcode Loterij

Over de Nationale Postcode Loterij – samen maken we het verschil
De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld waarin we niemand uit het oog verliezen. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk. Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Inmiddels spelen 3 miljoen huishoudens mee met de loterij.

Adessium Foundation
Adessium Foundation streeft naar een samenleving die mensen stimuleert in harmonie te leven met elkaar en met hun omgeving.  Adessium Foundation steunt Life Goals Nederland financieel bij het verwezenlijken van nieuwe Life Goals Programma’s.

Defensie

Ministerie van Defensie
Voor het ministerie van Defensie hebben we een sportprogramma ontwikkeld met als doel (ex)militairen te begeleiden naar een passende baan. Sport is een belangrijk onderdeel van het programma. Onder begeleiding van gespecialiseerde sportcoaches en werken twee keer per week aan hun fitheid en persoonlijke ontwikkeling.

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Het Ministerie van VWS ondersteunt Stichting Life Goals Nederland middels een tweejarige subsidie. Deze subsidie is bestemd voor het uitrollen van Life Goals Programma’s door heel Nederland. Het ministerie legt hierbij de nadruk op onze taak als organisatie in de vorm van netwerkvorming, bewustwording en de algehele bevordering van sportparticipatie van kwetsbare groepen.

Ministerie van Justitie en Veiligheid
In het programma Life Goals Youth werkt Stichting Life Goals Nederland samen met het ministerie van Veiligheid & Justitie. Life Goals Youth is opgezet om jongeren nieuw perspectief te bieden en strafbaar gedrag te voorkomen. Een nieuw preventief sportprogramma gericht op jongeren die rond hun 18de jaar uit de boot dreigen te vallen. Veel van deze jongeren zijn eerder met justitie in aanraking gekomen en kampen met diverse problemen. Met dit op maat gemaakte sportprogramma bieden wij gemeenten de helpende hand om deze jongeren te bereiken, wij maken hen namelijk minder vatbaar voor het criminele pad.

MDT
MDT is de ontdekkingsreis voor jongeren naar de beste versie van henzelf. Een kans voor jongeren om hun talenten te ontdekken, van betekenis te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en keuzes te maken voor de toekomst. Hun persoonlijke ontwikkeling en vrijwillige inzet voor anderen maakt onze samenleving sterker. Binnen deze ambitie staat maatschappelijke impact voorop en daarbij zijn 3 kernbegrippen van belang. Namelijk iets doen voor een ander en/of de samenleving, talentontwikkeling en elkaar ontmoeten. Bij Life Goals kunnen jongeren de MDT Set Your Life Goals lopen.

FNO

FNO Zorg voor Kansen
Je bent nieuw in een land, kent nauwelijks mensen en weet amper de weg. Eenzaamheid ligt op de loer. En met eenzaamheid, stress en depressie. Om dat te voorkomen is er Life Goals for Social Change. Dit programma is onderdeel van Geestkracht van FNO en helpt jonge statushouders via de sport aan hun toekomst te werken én Nederlanders te leren kennen.

VSB

VSB Fonds
In het programma Life Goals Youth werkt Stichting Life Goals Nederland samen met het VSB Fonds. Life Goals Youth is opgezet om jongeren nieuw perspectief te bieden en strafbaar gedrag te voorkomen. Een nieuw preventief sportprogramma gericht op jongeren die rond hun 18de jaar uit de boot dreigen te vallen. Veel van deze jongeren zijn eerder met justitie in aanraking gekomen en kampen met diverse problemen. Met dit op maat gemaakte sportprogramma bieden wij gemeenten de helpende hand om deze jongeren te bereiken, wij maken hen namelijk minder vatbaar voor het criminele pad.

Meer informatie over Stichting Life Goals

Meer informatie over Stichting Life Goals

Over onsOns teamVacatures