Life Goals Leiden

Life Goals Leiden

Over Life Goals Leiden

Over Life Goals Leiden

Life Goals Leiden biedt maatschappelijke sportprogramma’s aan voor kwetsbare mensen in Leiden. Dit doen wij, omdat we geloven in de kracht van sport!

Helaas hebben ook in Leiden kwetsbare groepen nauwelijks toegang tot regulier sportaanbod en weten zij de weg naar de sportvereniging niet of nauwelijks te vinden. Juist voor kwetsbare groepen kan sport een geweldig instrument zijn om het leven weer op te pakken.

Life Goals Leiden werkt samen met diverse lokale partners om zo het juiste sportaanbod op de specifieke behoefte van de doelgroep te kunnen afstemmen en aan te bieden. Samen met de lokale partners gaat Life Goals Leiden voor duurzaam en structureel sportaanbod zorgen. Het Life Goals Programma staat onder begeleiding van Maatschappelijke Sportcoaches.

Samenwerkingspartijen:
Gemeente Leiden, Voetbalvereniging UVS, De Binnenvest, en STUV Leiden.

Stichting Life Goals Nederland
Life Goals Leiden is onderdeel van het Stichting Life Goals Nederland netwerk. Stichting Life Goals Nederland werkt met lokale Life Goals Programma’s die in hun omgeving sportprogramma’s voor kwetsbare mensen aanbieden.

Projecten in Leiden

Projecten in Leiden

Structureel programma
Binnen onze programma’s staat het concept positieve gezondheid centraal.
De programma’s bestaan uit twee elementen: ten eerste een stuk deskundigheidsbevordering voor Buurtsportcoaches (of andere coaches) over kwetsbare doelgroepen. Daarnaast krijg je als gemeente toegang tot de Life Goals Monitor om het maatschappelijke effect van het programma en de persoonlijke ontwikkeling van deelnemers te monitoren.

Adres:

Oegstgeesterweg 4B
2334 BZ Leiden

Contact:

Monique Koen
Mobiel:+31646616424
monique.koen@stichtinglifegoals.nl

Partners

Life Goals Leiden is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van onderstaande partners

Meer informatie over Stichting Life Goals Nederland

Meer informatie over Stichting Life Goals Nederland