Life Goals Dordrecht

Life Goals Dordrecht

Over Life Goals Dordrecht

Over Life Goals Dordrecht

Life Goals Dordrecht richt zich op Dordtenaren van 18 jaar en ouder die problemen hebben op meerdere leefdomeinen. Vaak hebben zij geen toegang tot het reguliere sportaanbod.

Deze Dordtenaren ervaren complexe problemen op het gebied van geestelijke- en lichamelijke gezondheid, huisvesting en hebben te kampen met middelengebruik, schulden en leven vaak in een sociaal isolement.

Life Goals Dordrecht wil de zelfredzaamheid van kwetsbare Dordtenaren bevorderen door middel van sporten en bewegen. Belangrijk hierbij is het creëren van een veilig sportklimaat in een sociale setting.

Wekelijks sporten de deelnemers van Life Goals Dordrecht. Onder begeleiding van een gediplomeerde Maatschappelijke Sportcoach trainen de deelnemers naar ieders eigen kunnen. De Maatschappelijke Sportcoach kijkt tevens wanneer deelnemers de stap kunnen maken naar het reguliere sportaanbod en stoomt de deelnemers klaar voor de Life Goals Festivals.

Samenwerkingspartijen:
Life Goals Dordrecht wordt gevormd door: Gemeente Dordrecht, Dordt Sport, Yulius GGZ, het Leger des Heils, Wij voor de Jeugd, Fit with Feen, Jongeren van de Wereld, Fight Team Heresh en in samenwerking met Alleen Jij Bepaalt Wie Je Bent en jongerenwerk R-Newt.

Stichting Life Goals Nederland
Life Goals Dordrecht is onderdeel van het Stichting Life Goals Nederland netwerk. Stichting Life Goals Nederland werkt met lokale Life Goals Programma’s die in hun omgeving sportprogramma’s voor kwetsbare mensen aanbieden.

Adres:

Vorrinklaan 202
3317 KZ Dordrecht

Contact:

Manuela Louhenapessy
078 770 4403
ms.louhenapessy@dordrecht.nl

Life Goals Dordrecht-01

Lokaal nieuws Life Goals Dordrecht

Lokaal nieuws Life Goals Dordrecht

Partners

Life Goals Dordrecht is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van onderstaande partners

Meer informatie over Stichting Life Goals Nederland

Meer informatie over Stichting Life Goals Nederland