Events

Stichting Life Goals Nederland ontwikkelt in samenwerking met landelijke partners events voor kwetsbare doelgroepen. Het doel van deze evenementen is om deelnemers de kracht van sport te laten ervaren en sociale contacten op te laten doen.

Events

Stichting Life Goals Nederland ontwikkelt in samenwerking met landelijke partners events voor kwetsbare doelgroepen. Het doel van deze evenementen is om deelnemers de kracht van sport te laten ervaren en sociale contacten op te laten doen.

Life Goals Games

Life Goals Games
Na het succes van de European Life Goals Games afgelopen zomer, konden we niet anders dan een nieuwe nationale variant organiseren: de Life Goals Games. Hét evenement van Life Goals waarin zowel deelnemers van de Life Goals programma’s, projecten als Life Goals Youth, MDT Set Your Life Goals en Life Goals for Social Change en het bedrijvenleven elkaar ontmoeten. We willen hiermee een unieke ontmoeting creëeren tussen verschillende doelgroepen en zo samen de kracht van sport ervaren. Zien wij je 1 september in het Olympisch Stadion in Amsterdam?

Meer informatie? Mail naar karlijn.hermens@stichtinglifegoals.nl

Meer info

Life Goals Festivals
Er worden weer een heleboel Life Goals Festivals georganiseerd. Hieronder zie je een duidelijk overzicht. Hopelijk zien we je daar.

  • Life Goals Alkmaar: 21 april 2022 
  • Life Goals Dordrecht: 3 mei 2022
  • Life Goals Purmerend: 20 mei 2022
  • Life Goals Emmen: 1 juni 2022
  • Life Goals Harderwijk: 11 juni 2022
  • Life Goals Nijkerk: 17 juni 2022
  • Life Goals Nijmegen: 24 juni 2022
  • Life Goals Apeldoorn: 9 september 2022
  • Life Goals Amersfoort: 26 september 2022

Meer informatie? Mail naar karlijn.hermens@stichtinglifegoals.nl

MDT Sportfestival
Deelnemers van de MDT Set Your Life Goals organiseren aan het einde van hun traject een sportfestival. Tijdens het traject hebben ze namelijk samen leren werken, leren organiseren en hun eigen talenten ontdekt. Dit zijn de data van de Sportfestivals van deze MDT. Neem gerust een kijkje en neem contact met ze op.

Life Goals Purmerend

Life Goals Festival Purmerend
Vrijdag 20 mei organiseert Life Goals Purmerend een voetbaltoernooi op de (kunst)grasvelden van FC Purmerend. In gemengde teams wordt er 6×6 gestreden om de Fairplay-Cup en andere mooie prijzen. Naast voetbal zijn er ook andere mogelijkheden om de uitdaging met jezelf, met je teamgenoten of andere teams aan te gaan… Benieuwd? Meld je aan en laat je verassen op een deze sportieve dag in Purmerend!
Datum: Vrijdag 20 mei
Tijd: 11.00 – 15.00 uur
Locatie: F.C. Purmerend, Savannestraat 51, 1448 WB Purmerend.
Programma: ieder team speelt mee in de poulefase (ochtend) en de finalefase (middag). Tussen de wedstrijden en fases zijn er mogelijkheden voor het team om ook op andere fronten de uitdaging aan te gaan!
Teams: 6 spelers in het veld (6-10 deelnemers per team), dames & heren gemengd.
Verzorging: Lunch, koffie, thee en fruit wordt verzorgd door Spurd.
Inschrijven: is mogelijk via deze link

Life Goals Dordrecht

Life Goals Festival Dordrecht
Op 3 mei 2022 staat het eerste Life Goals Festival van 2022 gepland! Dit keer ben je welkom in Dordrecht, op het Stateinplein. Het programma wordt later nog bekend, maar alle Life Goals gemeenten zijn welkom om deze dag bij te wonen. Er zullen naast voetbal weer allerlei side-events georganiseerd worden om van deze dag een daverend succes te maken. Zien wij je daar? De dag zal vanzelfsprekend gezien in het teken staan van sporten en het creëren van een unieke ontmoeting in sportieve setting die bijdraagt aan onderling begrip en nieuwe contacten.
Datum: 3 mei 2022
Tijd: 11.00 – 17.00 uur
Teams: teams van 6 personen (straatvoetbal 4×4).
Doelgroep: deelnemers van Life Goals Dordrecht en andere Life Goals programma’s en projecten.
Verzorging: Wij zorgen voor een lekkere lunch en bijprogramma
Aanmelden: www.stichtinglifegoals.nl/straatvoetbal

Streetwise Cycle Race 
De Streetwise Cycle Race wordt op donderdag 19 mei 2022 georganiseerd op Sportpark Sloten in Amsterdam voor mensen in een kwetsbare situatie. Mensen die dakloos zijn geraakt, eenzaam zijn, geen of een tijdelijke verblijfstatus hebben, leven in (sociale) armoede, kampen met psychische kwetsbaarheid en/of verslaving. Eigenlijk iedereen die vanuit een kwetsbare positie opnieuw inhoud en richting aan hun leven willen geven. De bedoeling is om een zo breed mogelijke groep te bereiken met een laagdrempelig event rondom fietsen. De dag zal beginnen met een kwalificatie, waarna de groep opgesplitst wordt in een A finale en een B finale. De A finale is bestemd voor de fanatieke wielrenners, terwijl de B finale op instapniveau gereden kan worden. We sluiten de dag af met een heerlijke barbecue!
Doelgroep: mensen in een kwetsbare positie.
Aanmelden en meer informatie: www.streetwisecyclerace.nl

European Soccer Championship 2022
Van 26 tot en met 31 juli 2022 zullen de European Soccer Championships gehouden worden in Prora, Duitsland. Samen met teams uit onder andere Zweden, Italië, Spanje, Wales en Tsjechië zal er één Nederlands team meedoen aan dit voetbaltoernooi. Deelnemers kunnen ook meedoen aan andere sporten. Eén vereiste, ze moeten iets te maken hebben met voetbal, zoals beachsoccer en watersoccer. 

European Life Goals Games
De European Life Goals Games 2021 is een groots opgezet sociaal sportevent. In een week tijd kunnen meer dan 400 kwetsbare deelnemers uit tien Europese landen de kracht van sport ervaren. De European Life Goals Games 2021 werden gehouden van 14 tot en met 18 september 2021. Het sportevenement is speciaal ontworpen om sportparticipatie en sociale inclusie te bevorderen. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de Europese Commissie.
Doelgroep: Kwetsbare personen uit verschillende Europese landen.

Meer informatie? Klik hier.
Homeless World Cup 2017

Homeless World Cup
De Homeless World Cup is het Wereldkampioenschap voor dak- en thuislozen. In 2015 organiseerde Life Goals dit event in samenwerking met de Gemeente Amsterdam, het Leger des Heils en de KNVB dit schitterende  op het Museumplein in Amsterdam. Vijfhonderd deelnemers uit 48 landen over de hele wereld hadden in Amsterdam een onvergetelijke ervaring.
Doelgroep: dak- en thuislozen.

Blijf op de hoogte en volg ons