European Life Goals Games verplaatst!

European Life Goals Games wordt verplaatst!

European Life Goals Games 2021

Vanwege de corona maatregelen en in overleg met alle betrokken partijen hebben wij besloten om de European Life Goals Games te verplaatsen naar 2021. Een lastige beslissing maar de veiligheid van onze deelnemers, mede organisatoren en vrijwilligers staat bij ons uiteraard voorop. Vooral in deze moeilijke tijd. Wij willen alle deelnemende teams ontzettend bedanken voor jullie interesse in het evenement.

Achter de schermen zijn wij met veel goede moed en energie aan het werk om dit evenement in 2021 te organiseren! Welke gemeente organiseert met ons de European Life Goals Games 2021 tijdens de Nationale Sportweek? De bidprocedure sluit op 15 oktober 2020. De Europese Unie en Life Goals zorgen voor 5/6e funding, de gemeente is verantwoordelijk voor 1/6e funding.

De voorwaarden zijn op te vragen bij tom.vanketel@stichtinglifegoals.nl

Wij komen snel met meer informatie over de European Life Goals Games 2021!

Life Goals Nederland wordt ondersteund door: