Life Goals Sessies

Sport heeft allerlei positieve effecten op de persoonlijke ontwikkeling van de sporters. Zo leren sporters samenwerken, beter communiceren en hun emoties beter onder controle te houden. Onderzoek heeft laten zien dat sporters deze vaardigheden ook mee kunnen nemen naar hun leven buiten de sport en dat de impact van sportprogramma’s groter wordt als deze ontwikkeling expliciet gemaakt wordt. In de Life Goals Sessies maken we deze ontwikkeling expliciet. Je leert in deze workshop om als coach zowel sportvormen als klassikale vormen in te zetten om het gesprek aan te gaan over specifieke onderwerpen als positiviteit, samenwerken, vertrouwen en doorzettingsvermogen. Om jouw sporters zich zo optimaal te laten ontwikkelen.