3 tot en met 8 juni 2024 staat het in Nederland in teken van de mentale gezondheid.

Het is niemand ontgaan dat de mentale gezondheid van Nederlanders onder druk staat.

Missie Mentaal, initiatiefnemer van de Week van de Mentale Gezondheid vraagt iedereen deze week eens in de schoenen van een ander te stappen. Alleen als je echt luistert naar een ander kan je elkaar helpen.

Bij Stichting Life Goals zetten wij sport in als middel om de mentale gezondheid te verbeteren voor mensen in een kwetsbare positie. Op het moment dat jij fysiek bezig bent, kan je namelijk niet gaan piekeren en voel je je niet alleen fysiek maar ook mentaal beter.

Daar dragen bijvoorbeeld de Life Goals Events een groot deel aan bij. Op zaterdag 8 juni wordt er een evenement georganiseerd in Harderwijk door onze partners Veld 42 (Kees Grovenstein) en Beweeg Naar Toekomst. Op deze dag zijn er twee straatvoetbaltoernooien, een aantal Zumba clinics en voor bezoekers leuke spellen. Kom dus vooral langs bij P6 naast het Dolfinarium en zie zelf wat de kracht van sport is!

Meer weten over de Week van de Mentale Gezondheid? Check dan https://missiementaal.com/de-week

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.