Op donderdag 16 mei organiseren we voor de vierde keer de Streetwise Cycle Race, oftewel een laagdrempelig wielerevenement voor mensen in een kwetsbare situatie. “Je doet contacten op, je bent lekker bezig, je bent in de buitenlucht en het maakt je hoofd leeg”, aldus initiatiefnemer Peter. Fietsen heeft hem als voormalig dakloze geholpen bij zijn herstel.

Het evenement bestaat uit diverse races voor ieder niveau. Daarnaast is er voor ieder wat wils: zo kun je onder andere deelnemen aan een mountainbikeclinic, draagt livemuziek bij aan de gezelligheid en wordt de dag gezamenlijk afgesloten met een heerlijke barbecue.

Deze vindt plaats op Sportpark Sloten in Amsterdam en duurt van 12.00 uur tot 16.30 uur.

Het evenement is een samenwerkingsverband tussen HVO-Querido, De Regenboog Groep, Stichting Life Goals en de wielerbaan in Sloten.

Meer informatie en inschrijven

Meer informatie vind je op www.streetwisecyclerace.nl Hier kun je je ook gratis inschrijven. Ook begeleiders kunnen deelnemers aanmelden.

Of bekijk de video:

Foto’s door Olav Heuts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.