Stichting Life Goals zoekt een enthousiaste onderzoeksstagiair

“Help jij ons om inzichtelijk te krijgen wat de resultaten van onze sportprojecten voor mensen uit een sociaal kwetsbare positie zijn en kun jij inzichtelijk maken wat wel en niet goed werkt? 

Over de functie
Life Goals is in 2010 opgericht om sportprogramma’s voor mensen uit een sociaal kwetsbare positie te ontwikkelen. Wij voeren een landelijke lobby en ontwikkelen projecten voor specifieke doelgroepen, zoals dak- en thuislozen, risicojongeren en statushouders. Life Goals speelt in op actuele maatschappelijke problemen en zet sport in voor nieuw perspectief. Voor de komende jaren is een ambitieus doel geformuleerd: Wij willen dat iedereen in een sociaal kwetsbare positie in Nederland toegang heeft tot een voor hem of haar aangepast sportprogramma.

Voor het realiseren van deze ambitie zoekt Life Goals een onderzoekstagiair die de impact en werkzame elementen van onze sportprojecten in kaart kan brengen. Je bent in deze rol verantwoordelijk een onderzoek naar de impact en de werkzame elementen van een specifiek project. Ook mag je in deze stageperiode binnen dit project in de praktische uitvoering werken.

Wat is nog meer belangrijk om te weten?

 • Je werkt samen in een klein en toegewijd team;
 • Je werkt nauw samen met andere onderzoekstagiaires en de projectleider.

Functie-eisen
Je vindt het leuk om onderzoek te doen. Met jouw positieve en geïnteresseerde houding en jouw gespreksvaardigheden weet je goed de resultaten van de projecten op te halen bij deelnemers, coaches en coördinatoren. Je bent zelfstartend en kan zelf een onderzoeksopzet ontwikkelen. Je legt makkelijk contact en je weet resultaten goed en duidelijk op te schrijven.

Wat is nog meer van belang?

 • Je bent bezig met jouw HBO of WO opleiding
 • Je beschikt over onderzoeks- en schrijfvaardigheden;
 • Je bent in staat om snel te schakelen;
 • Je hebt kennis van sport binnen het sociaal domein;
 • Je krijgt energie van onderzoek doen en het oplossen van vraagstukken;
 • Ervaring in het doen van onderzoek is een pré.

Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt veel vrijheid binnen jouw onderzoek en werkt in een informele organisatie met betrokken collega’s. Wat krijg je nog meer?

 • Een stageplek voor minimaal een half jaar;
 • Stagevergoeding;
 • Een hybride werkomgeving met een prettige ontmoetingsruimte in hartje Utrecht;

Lijkt je dit wat? 
Stuur dan een mail met jouw motivatie en cv naar dico.dejager@stichtinglifegoals.nl onder vermelding van “Vacature onderzoeksstagiair”.