Life Goals wil de volgende stap in haar ontwikkeling zetten. Daarom zoeken wij een ervaren adviseur die onze organisatie naar een volgend niveau gaat tillen. Ons doel is om in elke gemeente sport voor kwetsbare mensen mogelijk te maken. Heb je ervaring als adviseur, heb je gevoel voor politieke dynamiek en ben je een goede netwerker? Dan komen wij graag in contact.  

Wie zijn wij? 
Life Goals is elf jaar geleden opgericht om sportprogramma’s voor kwetsbare mensen te ontwikkelen. Wij voeren landelijke lobby en ontwikkelen projecten voor specifieke doelgroepen, zoals dak- en thuislozen, risicojongeren en statushouders. Wij spelen in op actuele maatschappelijke problemen en zetten sport in voor nieuw perspectief.  Voor komende jaren hebben wij een ambitieus doel geformuleerd. Wij willen dat in iedere gemeente in Nederland sport voor kwetsbare mensen wordt georganiseerd. Daarom willen wij de samenwerking met gemeenten, zorg- en welzijnsinstellingen en sportorganisaties intensiveren. 

Wij zoeken een ervaren adviseur die onze samenwerking met gemeenten gaat uitbreiden. Hij/ zij wordt hét gezicht van de organisatie op lokaal niveau.  

Je functie in een notendop  
Als Life Goals Adviseur ben je verantwoordelijk voor nieuwe partnerships met gemeenten, sportorganisaties en zorg- en welzijnsinstellingen. Je bent het gezicht van onze organisatie, strategisch gesprekspartner voor gemeenten en zorgt dat Life Goals in meer gemeenten actief wordt. Je beheert alle contracten en voert acquisitie om nieuwe partnerships aan te gaan.  

Dit doe je in nauwe samenwerking met de manager Academie. Jullie zijn een sterke tandem waarbij de manager Life Goals Academie vooral gericht is op de inhoud van de partnerships en het contact met bestaande Life Goals gemeenten en jij vooral de focus hebt op het creëren van nieuwe partnerships/samenwerkingen.

Profiel werknemer 
Voor deze functie zijn wij opzoek naar iemand die snapt wat er nodig is om nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Hij of zij beschikt over de volgende eigenschappen;  

 • Je hebt ervaring met advies/ consultantwerk en snapt hoe Life Goals van toegevoegde waarde kan zijn;  
 • Je bent goed in het achterhalen van problemen en daar mogelijke oplossingen voor te verzinnen; 
 • Je bent maatschappelijk betrokken en hebt een visie op ontwikkelingen die zich in afspelen in het sociaal domein; 
 • Op basis van jouw ervaring ben je in staat om de leiding te nemen en Life Goals naar de volgende fase te helpen;
 • Je bent verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe partners. Je bent daarin gelijkwaardig gesprekspartner op hoger gespreksniveau. Je signaleert ontwikkelingen en trends bij potentiële partners en vertaalt deze naar passende opdrachten;
 • Je hebt affiniteit met lobby en lokale politiek; 
 • Je krijgt energie van nieuwe samenwerkingen; 

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde hbo-/wo opleiding; 
 • 3-5 jaar werkervaring in advies of consultantrol;  
 • Je hebt kennis van het Sociaal Domein en de ontwikkelingen binnen de sport; 
 • Ervaring met dienstverlening aan gemeenten is een pré; 
 • Een breed netwerk aan gemeenten is een pré.  

Wat bieden wij jou?  
Jij krijgt bij ons de mogelijkheid om de organisatie naar een volgend niveau te tillen. Je start samen met de manager Academie maar wij voorzien een snelle groei van deze afdeling. Om dit gedaan te krijgen, bieden wij:  

 • Een jong, informeel en flexibel team dat ervan houdt om snel beslissingen te nemen; 
 • Veel ruimte voor eigen inbreng; 
 • Mogelijkheid tot het volgen van een aantal opleidingen en trainingen; 
 • Een werkplek in het centrum van Utrecht met de mogelijkheid om af en toe thuis te werken; 
 • Contract voor minimaal 0,8 fte;
 • Marktconform salaris (CAO Sport); 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, pensioensopbouw, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een telefoonvergoeding. 

Lijkt je dit wat?  
Stuur dan voor 27 augustus een mail met jouw motivatie en CV naar dico.dejager@stichtinglifegoals.nl onder vermelding van “Vacature Life Goals adviseur”. In deze mail lezen wij ook graag jouw plan om bij te dragen aan de doelstelling van Life Goals om in iedere gemeente in Nederland actief te zijn met sport voor kwetsbare mensen.