Gouda, 1 maart 2019 – Life Goals Gouda is officieel van start gegaan na een sportieve kick-off. Wethouder en tevens locoburgemeester van Gouda, Rogier Tetteroo, was aanwezig om het Life Goals Programma officieel te openen.

In het bijzijn van deelnemers, partners, betrokkenen en loco burgemeester Rogier Tetteroo klonk op 1 maart 2019 het officiële startschot van Life Goals Gouda. In samenwerking met het Bruisnest werd na de officiële opening een voetbaltoernooi georganiseerd waar lokale partners en deelnemers aan deelnamen.

Lokale coalitie
De uitvoering van het Life Goals Programma ligt bij SPORT•GOUDA. Binnen het sportprogramma wordt samengewerkt met diverse lokale partijen zoals Het Bruisnest en Reakt. De coördinatoren van Life Goals Gouda rondden de opleiding in 2018 af en in die tussentijd is er een brede coalitie ontstaan.

Maar de ambitie van Life Goals Gouda reikt verder, zo geeft Life Goals Coördinator Jelle Melkert aan. “De ambitie is om het deelnemersaantal tijdens het sportaanbod uit te breiden en meer toe te spitsen op de diverse doelgroepen. Ook focussen we ons op het verder uitbreiden van samenwerkingspartners voor de lokale coalitie. Wanneer alles gaat zoals we willen dan zouden we graag een groot landelijk evenement in Gouda willen organiseren.”

Life Goals Gouda

Coördinator van Life Goals Gouda, Jelle Melkert, spreekt de aanwezigen toe tijdens zijn openingswoord.


Combineren van zorg en sport
Tijdens het openingswoord geeft loco burgemeester Rogier Tetteroo aan dat de lokale politiek blij is met initiatieven zoals het Life Goals Programma. “Het is prachtig om te zien hoe sport en zorg hier, bij Life Goals Gouda, gecombineerd worden. Via sport kunnen de deelnemers zich ontplooien, leren ze samenwerken en kunnen ze persoonlijke successen behalen. In Gouda telt iedereen mee!”

Life Goals Gouda

Wethouder Rogier Tetteroo opent Life Goals Gouda officieel na het nemen van een penalty.

De kick-off vormt een sportieve middag die met veel enthousiasme ontvangen wordt door de deelnemers. Ook vandaag geldt: meedoen is belangrijker dan winnen. Plezier nam deze middag de overhand. “Ondanks dat er soms grote nederlagen geboekt werden bleef de sfeer onder de deelnemers top. Dat is zo mooi om te zien en vormt de basis van Life Goals Gouda.” laat coördinator Jelle Melkert weten.

Wanneer de kick-off een voorbode is voor een mooie toekomst dan kunnen we nog veel gaan verwachten van Life Goals Gouda. Aan ambitie en toekomstplannen in ieder geval geen gebrek!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.