Dutch Trainee Cup

Deelnemers Trainee Cup tekenen contract

By 21 April 2016 No Comments

Zes deelnemers van de FC Utrecht Trainee Cup hebben dinsdagmorgen een contract getekend bij G. van Alem Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten. Daar kan het zestal, dat de opleiding volgt tot Facilitair Medewerker bij Carling, direct aan de slag na het afronden van de opleiding.

Na het behalen van het diploma bij Carling zijn de Trainee Cup-deelnemers volledig op de hoogte over de te gebruiken schoonmaakmiddelen en zijn ze kundig in raambewassing en vloeronderhoud. De opgedane kennis kunnen ze dan direct ten uitvoering brengen in hun job bij Van Alem. Ook kunnen ze daar laten zien wat ze het afgelopen halfjaar bij FC Utrecht hebben geleerd aan werknemersvaardigheden.

“Het is ontzettend gaaf om deze kans te krijgen”, zegt één van de Trainee Cup-deelnemers. “Ik hoop hierdoor snel aan het werk te kunnen.” Trainer David Golverdingen van de Trainee Cup-ploeg vult aan: “Het is belangrijk dat deze jongens weer een positief toekomstperspectief hebben. Mooi dat we dit samen met Van Alem, dat veel maatschappelijk verantwoord onderneemt, hebben kunnen realiseren.”