Dutch Trainee Cup

Dutch Trainee Cup genomineerd voor Hein Roethofprijs

By 15 October 2015 No Comments

UTRECHT, 28 SEPTEMBER – De Dutch Trainee Cup is genomineerd voor de Hein Roethofprijs 2015. De prijs wordt uitgereikt aan projecten die bijdragen aan het voorkomen van criminaliteit of het bevorderen van sociale veiligheid. De Dutch Trainee is een van de vijf kanshebbers. Dit is door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid maandag bekend gemaakt. 

De Dutch Trainee Cup is een participatieprogramma dat bestaat uit sporten, verbeteren van gezondheid en het uitvoeren van vrijwilligersactiviteiten. De deelnemers worden lid van hun favoriete sportclub en worden daar gedurende een seizoen door onze Maatschappelijke Sportcoach zowel op sportief- als op maatschappelijk gebied intensief begeleid.

Minister Ard van der Steur van Veiligheid en Justitie reikt de prijs op 26 oktober 2015 in Utrecht uit. Het is de 28e keer dat de prijs wordt uitgereikt.

De genomineerde projecten zijn:

  • ‘BuurTent’ uit Tilburg,
  • ‘Horecastewards’ uit Rotterdam,
  • ‘Educatief Programma Jongeren’ uit Amsterdam,
  • ‘Dutch Trainee Cup’ uit Zeist en
  • ‘Bloedlink’ uit Utrecht.