Dutch Career CupDutch Street CupHomeless World CupMaatschappelijke Sportcoach

Frans Derks’ nieuwjaarsgroet: samen staan we sterk

By 5 January 2015 No Comments

Na een aarzelend begin is stichting Life Goals uitgegroeid tot een nationaal begrip. Door heel Nederland voetballen jaarlijks duizenden jongens en meiden. Veel hebben via Life Goals hun plaats in de maatschappij weer gevonden. We zijn trots op jullie!

2014 was een succesvol jaar, 2015 wordt nog mooier. In Amsterdam organiseren wij een bijzonder wereldkampioenschap: de Homeless World Cup, waarvoor wij ruim zeventig teams zullen ontvangen. Ik mag hopen dat u als vrijwilliger, trouwe partner of fanatiek supporter aanwezig bent en met eigen ogen komt aanschouwen wat een spektakel het wordt!

Mag ik iedereen voor het komende jaar een mooi, gezond en gelukkig nieuwjaar toe wensen. Mijn Life Goal luidt: Als voorzitter van stichting Life Goals en als grootste fan van onze speelsters en spelers, zal ik mij tot de laatste krimp inzetten voor gelijkheid en eerlijke kansen voor iedereen!

Samen staan we sterk. Knuffels en houdoe,

Frans Derks,
Voorzitter stichting Life Goals