Homeless World Cup

Arkin en Arteria Consulting partners van Homeless World Cup 2015 Amsterdam

By 10 November 2014 No Comments

ZEIST, 10 november – GGZ-instelling Arkin en Arteria Consulting hebben zich verbonden als partner van de Homeless World Cup Amsterdam 2015. 

Jeroen Muller (foto midden), voorzitter van de Raad van Bestuur: “Arkin is geworteld in Amsterdam en wij omarmen dit evenement stevig. Onze organisatie behandelt mensen met psychische problemen en verslavingsproblematiek, wat ook thema’s zijn bij de Homeless World Cup. Ons streven is de deelnemers een onvergetelijk evenement te bezorgen.”

Arteria Consulting, adviesbureau in de zorg, heeft zich als ‘official partner’ verbonden aan de Homeless World Cup 2015 Amsterdam. Partner Martijn Mallie (foto rechts): “Wij zijn gegrepen door dit geweldige initiatief, dat naadloos aansluit op onze missie: verbinden in de zorg. De zorgsector is turbulent; oog houden voor de verschillende klantgroepen is belangrijker dan ooit.” Nico Baas, eveneens partner, vult aan: “Arteria Consulting gaat tijdens de Homeless World Cup een speciaal congres organiseren voor zorgaanbieders, zorgverzekeraars en overheden. De combinatie van dit gerespecteerde, internationale event én het stijlvolle Museumplein maakt een prachtig decor. Wij zien er naar uit!”

Arne de Groote (foto links), directeur van stichting Life Goals kijkt uit naar de Homeless World Cup in 2015. “Het wordt een fantastisch wereldkampioenschap. Ik ben er onder andere in Melbourne, Rio de Janeiro, Mexico City en onlangs in Santiago bij geweest. Ik heb gezien dat het evenement zoveel kan betekenen. De winst, omgaan met verlies, de vele toeschouwers op de tribune. De Homeless World Cup geeft mensen écht het gevoel van eigenwaarde terug. Amsterdam 2015 gaat opnieuw levens veranderen. Hiervoor kunnen wij alle steun gebruiken, en zijn daarom enorm dankbaar dat Arteria Consulting en Arkin hier aan bij willen dragen.”

Homeless World Cup 2015 Amsterdam
hwcStichting Life Goals is de trotse organisator van de Homeless World Cup 2015. In samenwerking met het Leger des Heils, Gemeente Amsterdam en sportmarketingbureau SportsGen wordt dit wereldkampioenschap straatvoetbal voor dak- en thuislozen in de zomer van 2015 georganiseerd. Het tien dagen durende toernooi is in 2003 ontstaan en inmiddels uitgegroeid tot een multicultureel voetbalfestival met meer dan negenhonderd deelnemers uit zeventig landen. De Homeless World Cup is life changing. Het biedt dak- en thuislozen uit de hele wereld een kans op een beter bestaan. Meer info over de Homeless World Cup: www.hwc2015.nl.