Stichting Life Goals werkt met een klein en toegewijd team.

Belangrijkste taak van ons team is lokale Life Goals stichtingen zo goed mogelijk te ondersteunen en te faciliteren. Wij bouwen aan een landelijk netwerk van lokale Life Goals Stichtingen die onze programma’s uitvoeren.

Het centrale team zorgt voor fondsenwerving en communicatie en organiseert de Life Goals Festivals. Daarnaast verzamelen, borgen en delen we op centraal niveau de kennis op het gebied van sport als middel.

Op basis van die kennis stellen we de Life Goals Methodiek samen en zorgen we ervoor dat onze coaches vertrouwd zijn met onze methodiek.

Onze eigen Life Goals Academy leidt zelf de Maatschappelijke Sportcoaches op die met deelnemers aan de programma’s van Life Goals aan de slag gaan. De Maatschappelijke Sportcoaches leiden we zelf op zodat zij daarna onze sportprogramma’s op de juiste manier kunnen uitvoeren.

In onze programma’s gaat het om meer dan sport.

Ook het werk aan de zijlijn is belangrijk. Daarom verzorgen we Life Goals Sessies. Daarin leren deelnemers over kernwaarden uit de sport die ook gelden in het dagelijkse leven. Ons landelijke team is verantwoordelijk voor de inhoud van de Life Goals Sessies.

Daarnaast zien we er op toe dat de Life Goals Monitor wordt gebruikt. Dit is een eigen monitoringsprogramma dat ons in staat stelt de persoonlijke ontwikkeling van deelnemers te volgen. Dit programma levert tastbare resultaten.

Frans Derks

Ambassadeur Stichting Life Goals

René van Rijswijk

Ambassadeur Stichting Life Goals