Life Goals Japan

Over Life Goals Japan

Stichting Life Goals Nederland heeft sinds 2018 een internationale samenwerking met de Universiteit van Osaka.

De samenwerking is gericht op het uitwisselen van kennis. Life Goals Japan zet daarbij de Life Goals Methodiek in om kwetsbare Japanners in beweging te krijgen.

Tot de internationale samenwerking behoren jaarlijkse werkbezoeken. PHD kandidaten en mensen uit het Japanse maatschappelijke werkveld maken hierbij kennis met de Life Goals Methodiek en volgen de cursus tot Maatschappelijke Sportcoach.

Samenwerkingspartijen:
Universiteit van Osaka, The Big Issue Japan en Mizuno.

Stichting Life Goals Nederland
Life Goals Japan is onderdeel van het Stichting Life Goals Nederland netwerk. Stichting Life Goals Nederland werkt met lokale Life Goals Programma’s die in hun omgeving sportprogramma’s voor kwetsbare mensen aanbieden.

Lokaal nieuws Life Goals Japan

Adres:

1-1 Yamadaoka, Suita,
Osaka Prefecture 565, Japan

LIfe Goals Japan

Life Goals Japan is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van onderstaande partners