Life Goals Gouda

Over Life Goals Gouda

Sport.Gouda heeft de handen ineengeslagen met Stichting Life Goals Nederland en maatschappelijke partners voor het opzetten van een structureel sportprogramma voor kwetsbare mensen.

Door middel van de Life Goals Methodiek creëert Life Goals Gouda sportmomenten voor kwetsbare mensen waarvoor het reguliere verenigingswezen vaak niet toegankelijk is.

De sportmomenten worden georganiseerd in een veilige en vertrouwde omgeving. Hierin kan iedereen op zijn eigen niveau sporten. Het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het opdoen van sociale contacten staan centraal.

Onder begeleiding van gediplomeerde Maatschappelijke Sportcoaches wordt er gewerkt aan conditie, kracht en zelfvertrouwen. Activiteiten die Life Goals Gouda organiseert zijn onder andere volleybal, voetbal en badminton.

Samenwerkingspartijen:
Het Bruisnest, SPORT.GOUDA en Reakt.

Stichting Life Goals Nederland
Life Goals Gouda is onderdeel van het Stichting Life Goals Nederland netwerk. Stichting Life Goals Nederland werkt met lokale Life Goals Programma’s die in hun omgeving sportprogramma’s voor kwetsbare mensen aanbieden.

Lokaal nieuws Life Goals Gouda

Adres:

Tobbepad 4
2803 WH Gouda

Contact:

Denise Blom
Denise.Blom@sportpuntgouda.nl

Jelle Melkert
Jelle.Melkert@sportpuntgouda.nl

Life Goals Gouda

Life Goals Gouda is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van onderstaande partners