FairPlay, Standen, Competitiereglement

Landelijke straatvoetbalcompetitie

Tijdens de Life Goals Festivals staat de landelijke straatvoetbalcompetitie centraal. Teams hebben zich vooraf opgegeven voor deelname aan de competitie. Op de Landelijke Life Goals Festivals zijn in totaal 40 teams aanwezig afkomstig uit het hele land, waarvan 30 heren – en 10 damesteams.

De Life Goals Festivals  staan bekend als zeer sportieve evenementen, mede door het gecreëerde FairPlay format in combinatie met het Algemeen Nationaal Klassement.

Algemeen Nationaal Klassement

De stand in het Algemeen Nationaal klassement wordt berekend door het aantal competitiepunten op te tellen bij het gemiddeld aantal FairPlay punten. Het gemiddeld aantal FairPlay punten wordt berekend door het totaal aantal FairPlay punten te delen door het aantal gespeelde wedstrijden.

• Competitiepunten + Gemiddelde FairPlay score = Stand in competitie

Life Goals is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van onderstaande partners