“De evenementen die Life Goals en haar partners organiseren zijn goud waard.”

Henk van der Hoek, coördinator Sport & Bewegen Centrum voor Dienstverlening Rotterdam

“De Life Goals Festivals brengen veel mensen bij elkaar waardoor we met elkaar verbinden.”

Jermain Doorson, deelnemer Rotterdam Heren

“Intens dankbaar, rijk en gezegend dat ik deel mag uitmaken van al deze geweldige voetballers. Hier is iedereen gelijk en kan je zijn wie je bent.”

Imke Idzenga, keepster Rotterdam Dames

“De blijdschap straalt van de deelnemers op de Life Goals Festivals af.”

Jacques IJsselstijn, coach team Flevoland

“De Life Goals Festivals gaan om het hebben van een leuke dag, het leggen van nieuwe contacten en dat deelnemers worden aangezet tot structurele invulling van vrije tijd.”

Rien Timmer, senior-beleidsmedewerker bij het Leger des Heils

De Life Goals festivals zijn de sociale sportevenementen van Nederland.

Vier keer per jaar, op een centraal gelegen locatie, komen deelnemers van alle Life Goals programma’s bij elkaar voor een spectaculaire en sportieve sportdag. Van Groningen tot aan Maastricht en van Amsterdam tot aan Enschede, elk programma is vertegenwoordigd.

In de afgelopen jaren zijn de Life Goals Festivals uitgegroeid tot het nationale podium voor maatschappelijke sportprojecten. Er vinden sportactiviteiten en workshops plaats, ook wordt er gekookt en muziek gemaakt.

Life Goals Festivals staan volledig in het teken van ontmoeting en verbinding.

Op de festivals ontmoeten de deelnemers van de verschillende Life Goals programma’s elkaar. Ze wisselen ervaringen uit en maken zo nieuwe vrienden. Daarnaast zijn de sportieve festivals belangrijk omdat onze deelnemers en de inwoners van de organiserende stad elkaar tegenkomen. Zo ontstaat over en weer begrip.

De Life Goals festivals helpen de deelnemers aan onze programma’s in hun motivatie.

Wij weten uit onderzoek dat het toewerken naar landelijke evenementen met gelijkgestemden een gezamenlijk, maar ook persoonlijk doel kan vormen en bijdraagt aan de motivatie en volharding van deelnemers.

Life Goals Agenda

Belangrijke data, evenementen en meer...

10-06-2017
Life Goals Festival Harderwijk