Facts & Figures

4612

Life Goals heeft de afgelopen jaren ruim 4500 mensen uit de doelgroep bereikt.

24

Life Goals werkt met lokale Life Goals stichtingen en partners. Elk jaar komen er minimaal acht nieuwe steden bij.

347

Life Goals heeft in de afgelopen jaren 347 Maatschappelijke Sportcoaches opgeleid.

22

De emotionele stabiliteit van deelnemers binnen Life Goals programma’s is gemiddeld met 22% toegenomen.

4612

Life Goals heeft de afgelopen jaren ruim 4500 mensen uit de doelgroep bereikt.

24

347

22

Het zelfvertrouwen van deelnemers aan Life Goals programma’s is gemiddeld met 22% toegenomen.

11

De sociale vaardigheden van deelnemers binnen Life Goals programma’s is gemiddeld met 11% toegenomen.

13

De gezondheid van deelnemers binnen Life Goals programma’s is gemiddeld met 13% toegenomen.

126

Door heel Nederland organiseert Life Goals Festivals. In de voorbije jaren hebben we er in totaal 126 georganiseerd.

11

13

126

Blijf op de hoogte en volg ons