Awards & Congressen

Waardering uitspreken en kennis blijven delen.

Awards & Congressen

Jaarlijks zetten we de Life Goals Coördinator van het Jaar en de Maatschappelijke Sportcoach van het Jaar in de schijnwerpers.

De coördinator speelt een belangrijke rol binnen de lokale stichtingen waarmee Life Goals werkt. Daarnaast reiken we elk jaar een award uit aan de Maatschappelijke Sportcoach die zich weet te onderscheiden.

In december 2016 werden de Life Goals Awards voor het eerst uitgereikt. Mirjam Oomen (Rotterdam) en Kees Grovenstein (Utrecht en Noord-Veluwe) kregen beiden een award.

Beide coaches werden geprezen voor hun jarenlange en onuitputtelijke inzet in het uitvoeren van maatschappelijke sportactiviteiten. Beide coaches zijn al jarenlang verbonden aan Stichting Life Goals.

Bij de awards voor Life Goals Coördinatoren vielen de plannen van Rik Jansen uit Nijmegen het beste in de smaak bij de jury.

Één keer per jaar worden de Life Goals Awards uitgereikt aan mensen die zich onderscheiden op ons vakgebied.

Met de Life Goals Awards wil de stichting haar waardering uitspreken in mensen die het gedachtengoed en de aanpak van Life Goals gebruiken om kwetsbare mensen te in hun kracht te zetten.

Kennisdeling is belangrijk.

Life Goals is er van overtuigd dat je samen meer bereikt dan in je eentje. Daarom werken we graag samen en delen we onze ervaringen met andere partijen. Een keer per jaar organiseert Stichting Life Goals een congres om onze ervaring en onze aanpak te delen en vooral ook te leren van anderen.