Life Goals Academie

Kennis op het gebied van sport voor kwetsbare mensen.

Life Goals Academie

De Life Goals Academie vergaart en deelt alle kennis op het gebied van sport voor kwetsbare mensen.

De programma’s die we aanbieden hebben een wetenschappelijke basis en werken daarom echt. De coaches die wij inzetten, moeten weten hoe ze kwetsbare mensen het beste kunnen motiveren. Met een ‘gewone’ training kom je bij onze doelgroep niet ver.

De Life Goals Academie leidt deze coaches op zodat zij op de juiste manier werken aan de persoonlijke ontwikkeling van deelnemers aan onze programma’s.

Belangrijkste taak van de Life Goals Academie is kennis te verzamelen, te borgen en over te dragen aan de lokale Life Goals stichtingen.

Wij doen voortdurend nieuwe ervaringen en inzichten op als het gaat om ‘sport als middel’. En wij zijn de enigen niet. Onze academie vergaart voortdurend zo veel mogelijk kennis. Op basis hiervan passen we regelmatig onze programma’s aan.

Wij vinden het belangrijk dat onze programma’s een wetenschappelijk fundament hebben.

Daarom werken we samen met wetenschappelijke partners. Wageningen University is een van onze belangrijke partners. Daarnaast zijn er intensieve contacten met het Departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) van de Universiteit Utrecht en Hogeschool Windesheim.